Dr. Robin Kiera Mentioned as one of the “Leading Insurance World Mentors and Accelerators”

Insurtech Israel, Ayalon Insurance company and Brokertech Venture , together with an international coalition of leading parties in the global insurance industry, is forming an International Insurtech Accelerator.

Among the leading mentors in the insurance world who have enlisted in Ayalon’s accelerator are Dr. Benedict Laudag, Allianz‘s VP of Data in Germany, Yorg–Tobias Intratoir – Head of Smart Home Laboratory at Zurich Insurance, Alexander Rispel – Assurly‘s General Manager, Oshri Kaplan – Investment Manager at Munich Re Ventures and Dr. Robin Kiera, Senior Director at Digitalscouting.de.