Dr. Robin Kiera Moderated Innovation TrailBlazers Webinar Mini-Series Insurance Distribution 2.0

In partnership with Sillicon Valley Insurance Accelerator, Dr. Robin Kiera moderated a discussion with Denise Garth, CSO of Majesco; Jon Cooper, CEO of Life.io; and Mark Floisand, SVP of Coveo.

With the main topic, ‘Aligning P&C Strategies for Customer Value & Growth’, the webinar aims to find out how the developed insurance and new normal customer expectations and requirements are changing the P&C value chain and the relationships between end customers, brokers, and insurers.

• Keypoints:
    • Customer-Centric: Strategies for an Open Digital World