Saturday, September 18, 2021

Dr. Robin Kiera recognized as one of the Top 15 Global FinTech Industry Influencers 2021 by iBrand Studio

Our full appreciation to iBrand Studio for recognizing our efforts and Dr. Robin Kiera as one of the Top 15 Global FinTech Industry Influencers for 2021. We are sharing these industry recognitions to our followers for their kind support – your views, likes and comments are treasures to us.

Congratulations also to our friends who are also included on the list. You all are our role models in giving value to the industry.

Click below to check who else made on the list.