Saturday, October 16, 2021

Dr. Robin Kiera uncovers the trends that could transform the insurance industry in the next 10 years

In an industry like insurance where transformation is accelerating at a rapid pace, it is difficult to see what it will look like after a decade. Not to mention how the pandemic has sped up digitalization.

With the rise of new-breed companies that are highly AI-driven, dependent on data, and other advanced technologies, will it bring an end to the traditional insurance business process? What else should we expect after an unprecedented transformation?

In a discussion with Sabine VanderLinden and Rob Galbraith, Dr. Robin Kiera answers these questions and shares a trend that will give the insurance industry its “Uber moment” that will surprise us in 10 years.