Saturday, July 31, 2021

Ep. 66 of 11:FS Podcast “Loyalty in insurance: It’s not what you say, it’s what you do”

“Loyalty in insurance: It’s not what you say, it’s what you do” – Episode 66 of 11:FS

Dr. Robin Kiera was one of the guests for 11:FS Podcast Episode 66 “Loyalty in insurance: It’s not what you say, it’s what you do” with Nigel Walsh and Sarah Kocianski joined by Oliver Baxter – Head of Brand & Product at By Miles and Krystian Zajac – CEO and Founder of Hiro and Hero Labs.

“Insurance should not just be a one-off conversation when buying a policy, but how do you encourage your customers to stay with your company and why have customers previously been given loyalty penalties? How important is online engagement in order to retain your customers?” – 11:FS