Friday, September 17, 2021

Four Truths About Sales No Sales Person Likes to Hear – Handelszeitung

Grant Cardone knows what he’s talking about. He is the most famous sales trainer in the USA.

In contrast to many of his professional colleagues, he has had sales success himself – building five companies with several hundred million dollars in sales and a real estate empire with over 2.4 billion dollars in assets. Most recently he has also been a TV star in the series “Undercover Billionaire” on Discovery.