Friday, September 17, 2021

Insurance Customer Engagement 101 on Life.io Clubhouse

Dr. Robin Kiera, Jon Kooper of Life.io, Mark Hug of Swiss Re, and Chris Behling of Paradigm Partners International are joined together for a Clubhouse chat on April 22, 2021, at 4:45 PM EDT to talk all about Insurance Customer Engagement 101.

Stay updated and hear the latest customer engagement strategies and innovations happening in the industry together with the insurance experts invited in the discussion – only on Life.io’s Clubhouse.

Life.io is a leading customer engagement technology firm that helps companies accelerate the development of their end-to-end digital client experience with the Life.io Solution SuiteGrowEngage and Empower.