Is Insurance Missing Out on the Crypto Opportunity? – Insurance Innovation Reporter

The first cryptocurrency, famously known as bitcoin, resurfaced the market after the global economic crisis in 2008, where coins were losing value. This initiative aims to create a new way of payment without the control of the government or any financial institution.

Since then, cryptocurrency has grown so much as a digital currency. We have seen the high and low points of its heyday, and the sound it once created to upend the financial industry we knew still reverberates.