Saturday, July 31, 2021

IBM on Insurance and Insurtech “Insurer don’t compete on price – compete on service”

“Insurers don’t compete on price – they compete on service”

“Don’t compete on price,” said Yoann Michaux, Partner IBM. But how else should insurers compete? In this video, Yoann and I talk about alternative strategies and concrete use cases of insurers that are doing it. #ibmpartner

Yoann is co-author of IBM’s newest whitepaper (see here https://ibm.co/2Boqgkn). I gave it to several senior decision-makers of midsize and large insurers – and shared their feedback with Yoann.

See what they said and how Yoann took the stand.