Saturday, July 31, 2021

New Ways to Sell for Mittelstand with Dr. Robin Kiera – The Digital Mittelstand EP:17

The Mittlestand may have already got the hang of being successful, but we can’t deny that they still need to develop and adapt to changes.

In the 17th episode of The Digital Mittelstand, Dr. Robin Kiera had a lovely conversation with its host, Can Adiguzel, about the new ways to sell for Mittlestand.

To identify the new ones, old school sales methods must first be identified and understood why it would not work for us anymore. Robin shared one very important thing to do instead and even advised business owners to try it out themselves.

Robin eventually narrowed down how mittlestand can do better at the later part of the interview with three straightforward and attainable steps worth every decision makers’ note to ponder. Many have already taken the leap of faith, and the mittlestand will surely never miss out on this opportunity.