Friday, September 17, 2021

No more Powerpoint – It’s Platform Economics and Ecosystems

Everything is in a constant state of change, and we need to keep pace. That’s why we don’t need a digital strategy. We need a strategy for the digital world.

In my interview with the CEO of OCC Assekuradeur GmbH, Désirée Mettraux, the topic of platform economy was brought up. Désirée further explained that to her, it means bringing things together and thinking further than the boundaries of our industry. And she is not just talking about the technological aspect but also the culture and mindset that revolves around it.

I couldn’t agree more with the idea that there are countless industries aside from insurance, and we can definitely learn a lot from them.