Saturday, July 31, 2021

Versicherungen, Fußball und Emotionalität – Insurtalk mit Axel Hellmann und Stephan Schinnenburg

NEW PODCAST: Axel Hellmann (Board member of the German Soccer Club, Eintracht Frankfurt) and Stephan Schinnenburg (CSO of DFV Deutsche Familienversicherung AG) about dramatic changes in society. The big question was, how are these changes applying to soccer fans and insurance customers alike? And what can we learn from interacting with emotional soccer fans for our work as insurers and sales professionals?

Both senior managers also shared their thoughts on what first thing they would do when they would found or take over a broker. Axel Hellmann had an unusual but quite convincing tip.

Also please check Episode 1: “Insurtalk mit Axel Hellmann – Stephan Schinnenburg und Robin Kiera”

For more subscribe the DFV-Podcast for broker and insurance professionals: https://insurtalk.podigee.io/ (in German)